Google

domingo, 6 de mayo de 2007

Mireu-lo tot... SI PODEU!

Ho he vist a les notícies i ho he buscat al YouTube.
La propera vegada que demaneu a un restaurant, recordeu-ho.

Els molt fills de puta els tornen encara vius a l'aigua... SALVATGES!!!!
Jo no he pogut mirar-lo tot. I vatros?

4 comentarios:

tRaCk3r dijo...

sento ser el que ho digue.. pero sincerament, ho fem en tots els animals que consumim... o casi tots.

vale, la variant de tornar-lo al mar es absurda (una megada mort o casi, quin sentit te?), pero no agafem del tocino el que podem menjar i el resto u tirem? no agafem de la vaca el que podem i el resto a la basura? la vaca i el tocino moren en lo proces i el tiburon no...

ojalá hagues una forma d'alimentar-se bé en totes les ventatges actuals (gust inclos) sense les desventatges vistes, pero es imposible.

els musulmans ja fan un ritual en los tocinos per a que no patisquen, tot i que mesclen religió i practica...

espero que algún dia proper, els aliments els fesem natros partint de la propia basura reciclada o similar i respetem al 100% la naturalesa, pero mentre, que vols que et digue, a mi m'agrada el tocino i si s'ha de sacrificar per a que jo pugue menjar salchiches pos mira, una pena...

actualment es ell o jo portat al extrem.

espero de totes maneres, que entenguen estos fills de puta (los del video) que una cosa es tenir una granja de tocinos on pots mantenir l'especie i una molt diferent es atacar al bicho al seu ambit natural creant la posibilitat, no molt llunyana, d'esxtincio de la l'especie com pasarà, segur.

molt trist, es la vida.

bicho dijo...

No em referia a que se'n desaprofite part del tauró.
em referixo primer, de la crueltat de fer-ho en viu i encara més important, d'estar en perill d'extinció.
I ja et dic jo que fins i tot als escorxadors amb les bèsties per matança estan obligats a tenir unes mínimes mesures de no-crueltat (per llei).
Ademés, si els molt cabrons creesen una 'granja' per no extingir-los (com dius tu al final) i complíssin en unes regles ètiques mínimes al matar-los, la cosa seria diferent.
ja em pareix bé que mengem carn de tossino. Per això els crien en granjes. No seré jo precisament qui em pose en plan 'vegetarià' :)
Ademés, la majoria de campanyes actuals (ja et buscaré un anunci que vai vore) van en el sentit de responsabilitzar per igual a qui menja com qui caça. Tot allò de que si no hi hagués demanda, no hi hauria oferta...
En fi, crec que qualsevol que veigue estes imatges li ha d'impactar i fer pensar. Esta era la idea.

el cansino dijo...

que pasa maricas quien diga algo echamos un bicioooooooooooooo.

tRaCk3r dijo...

domin a la seva xDDDD

venga ese vicioooo!