Google

viernes, 13 de abril de 2007

gimnasia en casa Domin

a ver si puedo hacer esto más que sea xDDD

es lo que os comenté el otro dia mientras le metiamos a los dardos...

click para ver el enlace

A ver si aprende el Charlie!!

De parte de Abril, jeje.
Domin: A ver si le enseñas al Charlie a hacer esto.

"For The Birds" (Pixar)

Simplement GENIAL!!!
Òscar al millor curtmetratge d'animació. De l'estudi Pixar (els autors de tot això).
Ja em direu...

jueves, 12 de abril de 2007

Rebre correu del blog: "bueno, vale, dacuerdo..."

"...mai antivocat"! Mea culpa...

Avui me'n he donat compte. Tot el que us explicava estos dies passats per rebre correus del blog estava malament.
He pujat a casa del Domin i la Anna a ensenyar-li al Domin com configurar-se el correu del blog i... sorpresa!! Ell no hi tenia cap d'estes opcions de correu!
M'explico: el blog l'he creat jo, i jo sí que les tinc. Però excepte el propietari, ningú més té estes opcions de correu que us comentava. Està parit així.
Total, que la Loli es tornava boja buscant com fer-ho i no ho trobava. Normal, com a que no ho tenia! Demà quan llegixque això ja me la imagino: "anda que... y yo volviéndome loca!!!! que no te enteras payoooooo!!!!!".

De totes formes, al veure això, m'he currat algo més fàcil d'una altra manera per que ho pugueu tenir igualment. De fet, este article del blog ja l'hauríeu de rebre a la vostra bústia de correu. I sense fer res!
M'he buscat una altra forma de fer-ho, encara que sigue fent-ho jo a mà, i suposo que funcionarà. Per cert, tant si llegiu el missatge al correu com si ho llegiu al blog, penjeu una resposta aquí per dir-me si us funciona (o no)!

Au! Si contesteu, no sigueu molt durs en mi... jeje.

martes, 10 de abril de 2007

Dardos

Ahir a la tarde, a la Anna li va agafar un atac de 'mono' de dardos i va donar per reoberta la temporda. Es veu que els punts de la cesàrea, no li deuen fer ja tant de mal. Si és que hi ha gent que es queixa per vici... :)
Curiosament, vam tenir l'Abril a dalt l'estudi en natros i dormia tan tranquilament amb el soroll dels dardos i de la màquina. És clar, s'ha passat mig embaràs a l'estudi!!!!
Aquí en teniu unes imatges de la partida, jeje.

Rebre els comentaris per correu

De la mateixa manera que cada cop que es publica un article nou rebeu correu, podeu fer que quan algú dixe un comentari a algun article el blog també us avise. Ara només us avisa quan algú penja un article nou (perque ja ho heu fet com us explicava aquí, veritat?).
Això us servirà per si publiqueu vatros algo, saber si algú us ha contestat. Suposo que ara no rebeu res, no? (Al menos em penso que no hauríeu de rebre res si no feu lo que us explico baix)

Per fer-ho aneu a dalt a la dreta a 'Personalizar', després a 'Opciones' i després aneu a l'apartat 'Comentarios'. A baix de tot hi trobareu una caixeta on diu 'Dirección de notificación de comentario'. Aquí hi heu de posar la vostra adreça de correu electrònic. D'ara en endavant, quan algú faci comentaris a algun article, rebreu un correu avisant-vos.

Podeu fer-ho ara i quan ho tingueu, contesteu a este article per avisar. Si ho heu fet bé, hauríeu de rebre el vostre propi comentari al correu.
I si teniu problemes, penjeu un missatge demanant ajuda o responeu aquí.