Google

viernes, 6 de abril de 2007

bueno comunida que balla bien las fiestas y que disfruteis a tope asta los guevos jajajajajajaja me parto chaoooooooooooooooooooooooooo

Esquirol

A qui us pareix que s'hi sembla?

jueves, 5 de abril de 2007

buenas tardes bastardo que tal bah todo jijijijijijijijij

miércoles, 4 de abril de 2007

hola

hola no me entero de na yo no se como va esto

Com rebre correus quan hi hagi algo nou

Aneu a dalt a la dreta a 'Personalizar', després a 'Opciones' i a l'apartat 'Correo electrónico', on diu 'Dirección de BlogSend' hi heu de posar la vostra adreça de correu electrònic. D'ara en endavant, quan algú publique algo de nou o faci comentaris a algun article, rebreu un correu.
I la millor manera de provar que us funciona és que feu un comentari a aquest article per avisar que ja ho heu fet. Així us aneu acostumant...
Au! Ja tardeu!

Estrenem el Blog (ja era hora!)

Amb retard, però estrenem...
La idea era estrenar-lo primer amb el vídeo del 'Dormin' i les putades mentre estava adormit (tot arribarà...) i després amb l'arribada de l'Abril, que aquest any s'ha avançat al Març (ja sé que era l'acudit fàcil, però no ho he pogut resistir, jeje).
Per una cosa o per l'altra (mandra més que res) tal dia farà un any :)
Haureu rebut un correu extrany per que us registreu al Blog. Si esteu aquí, tranquils que vol dir que ho heu fet bé!
Per que no tingueu que estar visitant el blog contínuament per veure si hi ha novetats, he fet un article tracta de com fer que us envie un correu cada cop que algú hi publique algo o en faigue algun comentari. És el següent que hauríeu de fer en acabat de llegir això.
Veureu que a baix de cada article hi ha per posar comentaris. Podríeu provar-los posant algo, no? A veure si us penseu que l'únic que hi posarà xorrades seré jo!
Bàsicament tot es tracta de crear articles nous (també se'n diuen 'posts') o de fer comentaris sobre articles existents, veureu que és fàcil. S'hi poden enganxar fotos i tot! Els vídeos serà millor penjar-los al YouTube i posar l'enllaç. Això, es veurà sobre la marxa.
A la dreta hi ha enllaços útils, de moment només hi ha la web del Qtal! de Vodafone que tenim tots.
Així que si teniu cosetes per dir o ensenyar, ja sabeu on fer-ho.