Google

jueves, 28 de junio de 2007

Sclipo

http://www.sclipo.com/

es tipo youtube pero pa adependre coses... per exemple, s'ensenya a fer crema catalana:

7 comentarios:

Anónimo dijo...

ni se us acudeixi fer-ho, per les cantitats que ha posat aixo quedara mes dur que una pedra i super dolç, ademes d'acompanyar-ho amb una sucolenta salmonel.la, ja que per evitar aquesta enfermetat el que ha de fer presisament l'ou es bullir...uffff cuantes coses dolentes surten per internet, qui vulgui aprendre a fer-ne que m'ho pregunti jajajajaja

bicho dijo...

mira q em tentava, eh? :p

xevster dijo...

ha ha ha

doncs jo que sóc el seu fill n'he menjat. No m'ha passat res i estava molt bona.

:)

xevster dijo...

ha ha ha

doncs jo que sóc el seu fill n'he menjat. No m'ha passat res i estava molt bona.

:)

tRaCk3r dijo...

haurem de fer una competició per a vore quina es la mes bona? XD

Anónimo dijo...

Estimat ambic xevster: com es nota que mai has agafat una salmonel.la que t'has cagat calçotets avall (i no et voldria que et passes mai) pero ara que estem al estiu amb aquesta calor tan especial, deix una crema catalana una setmaneta a la nevera sense que hagi bullit l'ou i despres em tornes a contestar, si es que estas amb l'estat adecuat per a fer-ho, i per al meu gust amb 150 grams de sucre pre litre de llet ja n'hi ha mes que suficient. No es que parli per parlar, nomes ho vaig donar com un consell, ja que tinc un restaurant i se del que parlo, no soc una aficionada, i ja que veig que t'hagrada tant indagar per internet, busca el que va passar amb les coques de Sant Joan farcides de crema que es van vendre a una pastisseria per no haver fet bullir l'ou...a partir d'aqui fes el que mes et vingui de gust pero espero que mai t'agafi una salmonel.la, t'ho diu una que presisament si que l'ha tingut, que tinguis bona tarda i bon profit amb la Crema Catalana de la teva mare, jo prefereixo una orxata, gràcies

tRaCk3r dijo...

sang! fetges! guerra!!!! TROLL!